Campingpark het Molenstrand ligt in Maasbommel, in het prachtige Land van Maal en Waal in Gelderland. Maasbommel staat bekend om het veelzijdige watersportgebied De Gouden Ham. Geniet van een onvergetelijke kampeervakantie bij Het Molenstrand!

Kamperen aan het strand in Maasbommel

Het Molenstrand is een rustige camping (ca 3 ha), liggend aan het water met een prachtig landschap. Ons park richt zich voornamelijk op jonge gezinnen en senioren. U heeft in ons park de keuze uit prachtige plaatsen met alle voorzieningen aan het water. De camping beschikt over vernieuwde en comfortabele (gratis) douches en toiletten. Het parkeren van één auto bij of op de plaats is toegestaan. De andere auto’s staan op een parkeerterrein in de buurt.

Naast de vaste plaatsen zijn ook alle toeristische plaatsen uitgerust met een aansluiting op riolering, elektra, drinkwater, kabel tv en WIFI. Dit alles voor de moderne hedendaagse kampeerder.

Het Molenstrand is een geliefde uitvalbasis voor fietsers. Voor kampeerders die houden van fietsen hebben wij een speciaal veldje direct aan de waterkant. Hier kunt u kamperen in uw tent direct aan het water.

Tevens is het mogelijk uw eigen boot via onze botenhelling te water te laten. U kunt uw boot aanmeren aan een van onze moderne steigers.

De Korenmolen en Moeke Mooren

Het Molenstrand ligt op een steenworp afstand van Restaurant De Korenmolen en Hotel Moeke Mooren. Bij De Korenmolen kunt u terecht op het terras of restaurant voor een heerlijk hapje met een glas wijn. Spannende activiteiten en samengestelde arrangementen beleeft u bij Moeke Mooren. Tevens kunt u hier meerdere restaurants en cafés vinden. Bekijk voor meer informatie de websites van restaurant De Korenmolen en hotel Moeke Mooren.

(De Korenmolen is tijdelijk gesloten wegens personeelstekort)

Activiteiten op en vlakbij Het Molenstrand

Het Molenstrand heeft een unieke ligging in recreatiegebied De Gouden Ham. Dit maakt onze camping ideaal voor de echte watersport- en natuurliefhebber. Op ons campingpark bevinden zich diverse speeltuintjes en speeltoestellen voor de jongere gasten. Voor de actieve senioren hebben wij en de omgeving van alles te bieden. Wie wil wandelen, fietsen, zwemmen of varen kan hier zijn hart ophalen.

Ook bestaat de mogelijkheid een zeilboot of kano te huren via Riverside Outdoor. Bij Hotel Moeke Mooren worden er elk seizoen de leukste activiteiten georganiseerd in Het Land van Maas en Waal. Maar zelf op pad gaan in het veelzijdige natuurgebied is natuurlijk ook mogelijk!